Privacy & Cookies

Privacy & Cookies

Wij respecteren uw privacy en verwerken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u deze gegevens heeft verstrekt én in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

 

Bedrijfsgegevens e-Power BV

Zie contact pagina, indien u vragen en/of opmerkingen heeft kunt u kontakt met ons opnemen via admin(at)e-power.nl.

 

Persoonsgegevens die e-Power B.V. verwerkt

e-Power B.V. verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

 

Met welk doel en op welke grondslag verwerkt e-Power B.V. deze persoonsgegevens

e-Power B.V. verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

 

Hoe lang e-Power B.V. deze persoonsgegevens bewaart

e-Power B.V. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar door e-Power B.V. bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Delen van persoonsgegevens met derden

E-Power B.V. verstrekt uw gegevens uitsluitend aan derden, indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

Hoe gaat e-Power B.V. om met uw website bezoek

E-Power B.V. maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van E-Power B.V. bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacy beleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacy beleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan E-Power B.V. te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. E-Power B.V. heeft hier geen invloed op.

E-Power B.V. heeft Google geen toestemming gegeven om via E-Power B.V. verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

 

Toegang tot uw gegevens

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door e-Power B.V.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info(at)e-power.nl.

 

Hoe e-Power B.V. persoonsgegevens beveiligt

E-Power B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via admin(at)e-power.nl

Dit privacy statement kan ten allen tijde gewijzigd worden. Deze wijzigingen zullen wij hier publiceren en in voorkomende gevallen zult u hier per e-mail van op de hoogte worden gesteld.

 

Contact

e-Power
De Trompet 1695
1967 DB Heemskerk
The Netherlands

T: +31 (0) 88 50 55 000
F: +31 (0) 88 50 55 001
E: info@e-power.nl