Over e-Power

Over e-Power

image
Wat gebeurt er als in uw bedrijf de stroom uitvalt? Heeft uw personeel dan nog de kans om gegevens op te slaan en programma's af te sluiten? Weet u zeker dat er geen gevaarlijke situaties kunnen ontstaan op de productievloer? Kunnen alle mensen het pand op tijd verlaten als dat nodig is? Wie zaken doet met e-Power kan al deze vragen met 'ja' beantwoorden.

Noodstroom zonder onderbreking

e-Power is gespecialiseerd in het ontwerp, de levering en het onderhoud van UPS-systemen voor industriƫle toepassingen. Deze systemen maken gebruik van batterijen en nemen de stroomvoorziening direct over, zonder onderbreking. Wij leveren AC UPS-systemen, Laders, Gelijkrichters, DC/DC Omzetters, Omvormers, Wisselrichters, DC UPS-systemen, batterijen en batterij monitoring systemen. Onze oplossingen kenmerken zich door de hoge betrouwbaarheid en lange levensduur. Ze worden toegepast op plaatsen waar beschikbaarheid en veiligheid van groot belang zijn. Denk bijvoorbeeld aan de winning en verwerking van olie & gas, het opwekken en distribueren van energie en de chemische industrie.

Ons bedrijf is opgericht in 2000, door twee specialisten op dit vakgebied. Op deze site geven we u graag een eerste indruk van wat e-Power u kan bieden:

Contact

e-Power
De Trompet 1695
1967 DB Heemskerk
The Netherlands

T: +31 (0) 88 50 55 000
F: +31 (0) 88 50 55 001
E: info@e-power.nl