Actueel

Actueel

December 2016

Vacature service engineer
e-Power groeit verder en heeft behoefte aan een professionele service engineer. Klik hier voor meer informatie.

November 2015

e-Power seminar 'Verantwoorde keuzes voor Offshore toepassingen'
Het vakinhoudelijke seminar 'Verantwoorde keuzes voor Offshore toepassingen' op 12 november 2015, was een groot succes. Op Buitenplaats Beeckestijn liet onze dagvoorzitter Marit van Bohemen een aantal sprekers met interessante onderwerpen aan het woord. Tijdens de lunch en de netwerkborrel werden er geanimeerde gesprekken gevoerd. Er waren meer dan 40 professionals uit de offshore markt aanwezig. De volgende bedrijven waren o.a. vertegenwoordigd: DANA Petroleum, GDF SUEZ, NAM, Wintershall en Total. Ook vanaf deze plaats danken wij onze gasten voor hun aanwezigheid en inbreng. Het seminar was voor e-Power BV een mooie manier om het 15 jarig bestaan te vieren!

Oktober 2015

e-Power organiseert seminar
In het jaar dat e-Power 15 jaar bestaat, organiseren we het vakinhoudelijke seminar 'Verantwoorde keuzes voor Offshore toepassingen'. 
Op 12 november 2015 zal op Buitenplaats Beeckestijn onder leiding van een ervaren dagvoorzitter een aantal zeer interessante onderwerpen aan de orde komen, met sprekers uit het binnen –/ en buitenland. Natuurlijk is er mogelijkheid om onder het genot van een hapje en een drankje ervaringen uit te wisselen met mensen uit het vakgebied. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op, we geven u graag meer inhoudelijke informatie!

Oktober 2014

e-Power breidt uit!
Het vertrouwen van onze klanten houd aan en heeft er toe geleid dat we na 4 jaar alweer uit ons jasje zijn gegroeid. Nu onze buren verhuizen pakken wij deze mogelijkheid dan ook met beide handen aan en gaan we ons vloeroppervlak meer dan verdubbelen. Naast de extra kantoor ruimte zullen we ook investeren in extra service en test faciliteiten. De verwachting is dat we er in februari 2015 gebruik van kunnen maken.

Augustus 2014

Nieuwe compacte DC-systemen
e-Power introduceert een nieuwe lijn compacte 24V en 48V DC-systemen gebaseerd op convectie gekoelde modulaire techniek. We spelen daarmee in op de toenemende vraag van klanten naar ventilatorloze oplossingen. De eerste opdracht voor de nieuwe lijn mochten we reeds van Joulz ontvangen.

Mei 2014

Nieuwe vertegenwoordiging
e-Power B.V., onder andere exclusief importeur en distributeur van het Zwitserse Gutor Electronics, kan met trots melden dat zij het Duitse merk Gustav Klein aan haar merken portfolio heeft toegevoegd. Gustav Klein is een gerenommeerd merk dat al tientallen jaren actief is in de markt van Industriële UPS-systemen. Gustav Klein heeft productie faciliteiten in zowel Duitsland als Oostenrijk. Naast een uitgebreide lijn AC & DC UPS-systemen is het bedrijf ook sterk in systemen die energie terug leveren aan het net.

Juli 2013

Vacature service engineer
e-Power groeit verder en heeft behoefte aan een professionele service engineer. Klik hier voor meer informatie.

Mei 2013

12,5 Jaar e-Power!
Op 1 mei jongstleden was het 12,5 jaar geleden dat e-Power is gestart. Met gepaste trots kijken we terug op deze periode. We danken onze klanten voor het vertrouwen dat wij mochten ontvangen.

Maart 2013

e-Power breidt uit!
Eric van Dam is ons team komen versterken als sales engineer. Eric brengt 14 jaar ervaring met zich mee en gaat een belangrijke impuls geven aan onze verkoopactiviteiten.

December 2012

Omzetgroei 40%!
Ondanks de moeilijke economische omstandigheden hebben we een omzet groei van maar liefst 40% gerealiseerd. Dit keer ook dank aan de medewerker die hun schouders er onder hebben gezet om het voor elkaar te krijgen.

April 2012

ISO 9000 gecertificeerd!
Een nieuwe mijlpaal: ons kwaliteitssysteem is ISO9000 gecertificeerd.

Oktober 2011

Op weg naar ISO9000!
e-Power BV heeft organisatie bureau De Vaart opdracht gegeven een kwaliteitssysteem volgens ISO9000 op te zetten en te implementeren. Het doel is om in Maart 2012 gecertificeerd te zijn.

Juni 2011

e-Power breidt uit!
Mike Kleine is ons team komen versterken als senior service engineer. Mike brengt 20 jaar ervaring met zich mee en zal een belangrijke bijdrage gaan leveren aan de kwaliteit van onze dienstverlening.

November 2010

10 Jaar e-Power!
Op 1 november jongstleden was het 10 jaar geleden dat e-Power is gestart. Met gepaste trots kijken we terug op deze periode. We danken onze klanten voor het vertrouwen dat wij mochten ontvangen.

Mei 2010

Wij zijn verhuisd!
Het vertrouwen van onze klanten heeft tot een ongekend sterke groei geleid. Om deze groei te kunnen faciliteren hebben we een modern bedrijfspand aangekocht te Heemskerk. Het nieuwe pand biedt alle mogelijkheden om onze ambities te realiseren.

April 2010

VCA gecertificeerd!
Een nieuwe mijlpaal in het jaar dat e-Power B.V. 10 jaar bestaat: ons veiligheidsysteem is VCA gecertificeerd.

November 2009

Op weg naar VCA!
e-Power BV heeft organisatie bureau De Vaart opdracht gegeven een VCA veiligheidsysteem op te zetten en te implementeren. Het doel is om in April 2010 VCA gecertificeerd te zijn.

Mei 2009

e-Power breidt uit!
Martin Bel is ons team komen versterken als technisch commercieel specialist. Martin brengt 11 jaar ervaring met zich mee en zal een belangrijke bijdrage gaan leveren aan de kwaliteit van onze dienstverlening.

April 2009

PEES goedgekeurd door NAM!
De Nederlandse Aardolie Maatschappij BV heeft, na een grondige evaluatie en uitgebreide testen, de door PEES geproduceerde DC-systemen goedgekeurd. De eerste leveringen hebben al plaatsgevonden.

Februari 2009

NAM goedkeuring Gutor UPS!
De nieuwe PXP range UPS-systemen van Gutor is door de NAM geëvalueerd, getest en goedgekeurd voor levering. Er zijn al 19 stuks PXP systemen in bestelling.

 

Contact

e-Power
De Trompet 1695
1967 DB Heemskerk
The Netherlands

T: +31 (0) 88 50 55 000
F: +31 (0) 88 50 55 001
E: info@e-power.nl